Husbilsmässa i Luleå 2019

Granec i Luleå bjuder in till Husbilsmässa. Adria Club Nord kommer att vara på plats för att informera om vår förening och även värva nya medlemmar. Granec bjuder på fika till alla besökare. Det kommer att finnas kampanjer i tillbehörsbutiken på campingmöbler, solcellspaket, bränsleceller etc.

Mer information finns på www.granec.se/husbilar eller www.granec.se/

Öppentider under mässan:

Torsdag den 13 feb 09.00-18.00

Fredag den 14 feb 09.00-18.00

Lördag den 15 feb 10.00-16.00

Söndag den 16 feb 11.00-14.00

Adria Club Nord kommer att fysiskt närvara:

Torsdag 13.00-16.00

Fredag 13.00-16.00

Lördag 10.00-15.00

Söndag 11.00-14.00

Adria Club Nord och Caravan Club Norrbottensektion kommer att sälja hamburgare med läsk lördag och söndag.

Höstträffen Sollefteå camping, Risön 2019

Hej alla vänner,

Tack för tre mycket fina dagar i Sollefteå. Solen sken i dagarna tre och vi med den. Under fredagen rullade bilar och vagnar in allt eftersom och välkomnades med kaffe. Vi tillbringade  kvällen med grillning vid Ångermanälvens strand, gott och sagolikt vackert. På lördag var fullt program från morgon till kväll och startade med tipsrunda om Sollefteå medan styrelsen hade sitt möte. Vi gjorde långbord och åt lunch tillsammans innan det var dags för dagens tävlingar. Många tappra deltagare hade vi. Efter prisutdelning och lottdragning på eftermiddagen fick vi lite tid för att sola. Lördagkvällen gick vi i samlad grupp till centrum och spisade god mat. Många glada samtal som lockade till skratt. Kvällen avslutades med många fina samtal inpå natten. På söndag var det så hejdå och hemfärd.

Nu börjar ju säsongen vara över för detta år, så vi får se fram emot nästa vår. Styrelsen träffas i mars och därefter kommer vi att kunna berätta om tid och plats för nästa träff. Håll utkik under fliken "Medlemsbrev" från april 2020.

Vårträffen på Ansia Camping 2019

Hej alla AdriaClub-vänner!                            190606       

Stort tack till er 40 medlemmar som deltog vid vårträffen på Ansia Camping 31/5-1/6. Vi kunde välkomna några nya medlemmar denna gång,  vilket var glädjande. 

Vädret var inte alls vad vi önskat men vi kunde trots detta ändå umgås och roa oss ute i det fria med såväl styrkeutmanande som teknikkrävande aktiviteter. Bildbevis i Bildgalleriet  😉 

Klubben bjöd oss på kolgrillade hamburgare samt lunch och middagsbuffé på Ansiarestaurangen. Dessutom överraskade våra norska Adria-vänner med att bjuda på nygräddade "vaffler"med norskt tillbehör. 

Tack till Kama och Bergners Bil samt våra medlemmar som skänkt vinster till lotteriet. 

Årsmötet 

Tre styrelseledamöter avtackades: ordförande Olle Fredriksson, sekreterare Jan Lundin  och ledamot Olle Iller. Lars Sundström tar på sig uppdraget som ordförande, Helén Moström som sekreterare samt Lena Einarsson som ledamot. 

Själv blev jag avtackad som avgående webmaster och Lisbeth Åström tar efter mig ansvaret för klubbens hemsida. Hon lämnar nu sitt uppdrag som revisor, vilket Jan Landin åtar sig. Margaretha Hansson tar på sig att sitta i valberedningen tillsammans med Lars-Erik Lindvall.  

Lisbeth avlämnade sin revisionsberättelse. Mer info om revisionen via Medlemsbrev.

Det beslutades att  medlemsavgiften nästa år blir 100 kr Vidare att  höstträffen ska förläggas till Sollefteå 30/8-1/9. 

Den 3/8-11/8 äger Stora Nolia i Umeå rum. Ordförande påminde oss om vårt avtal med Adria som innebär att hjälpa till vid mässan. Han tog upp frågan vilka medlemmar som var villiga att ställa upp som hjälpredor före mässans öppnande 31/7 - 2/8. De som är intresserade ska höra av sig till Lena Einarsson som har tagit på sig ansvaret som samordnare och kontaktperson med Adria. Hennes tel.nr är 073-8071244.

Jag lämnar nu klubben efter 10 års medlemskap och knappt 4 år som klubbens webmaster och vill önska er alla många upplevelserika husbilsfärder och fortsatt trevlig gemenskap vid vår- och höstträffarna.  

 Birgitta

Tack för avtackningen!

Vi önskar alla våra Adriavänner

  GLAD PÅSK

    Vi vill också påminna om det trevliga 

   som händer 31/5-2/6 -19

      på Ansia Camping, Lycksele -

         VÅRTRÄFFEN 

      Anmälan till den måste ske senast 1 maj.  

   Mer info om träffen finns i  

 E-postmeddelandet ni fått.

Styrelsen / webmastern

     🙂 Var vänlig ta med en vinst till vårt lotteri.   

Inbjudan till VIP-kväll

Hej alla medlemmar!

Här kommer en glad överraskning på det nya året! 🤩

Vi har nämligen fått en inbjudan från Bergners Bil i Umeå.

Vi inbjuder till VIP-kväll På Bergners Bil Fritid

tors. 31/1-19 kl. 19-21.

Det blir mingel och underhållning samtidigt som

vi får möjlighet att visa er vår nya Fritidsavdelning.

Varmt välkomna.

Anmäl er senast mån.28/1 till Anders Ingvarsson

Mejladress:  anders@bergnersbil.se

Julen 2018

Vi önskar alla  

GOD JUL  

och 

GOTT NYTT ÅR

Styrelsen/Webmastern

Hej på er alla! 🙂                                         18-09-25

Nu har vårt Bildgalleri utökats med ytterligare en del bilder från höstträffen. Det har vi Sigvard Lindgren att tacka för.

Stort tack även till Åke och Eva-Britt som tidigare mejlat mig bilder att lägga in.

Jag är så glad över att ni varit mig behjälpliga, eftersom jag inte kunde närvara i Byske pga ett bröllop. Dock inte mitt eget... 🙃

Webmastern

Höstträffen på Byske Camping 2018

Hej alla vänner i klubben! 🙂

Stort tack till alla er 46 medlemmar som infann sig till årets höstträff på Byske Camping 17-19 aug. Denna gång hade klubben nöjet att kunna välkomna ytterligare en medlem, Sigge Lindgren.

Stort tack till Martin Ågren som hade tagit sig an uppgiften att stå som värd.  Med god kännedom om campingen hade han förberett träffen och såg till att allt fungerade på bästa sätt.

Martin hade i sin inbjudan i Gästboken skrivit att han hoppades att vädrets makter skulle hålla sin hand över oss - och så blev det! Ett jättefint sensommarväder under lördagen gjorde det möjligt med trivsamt umgänge även ute i det fria med bl a "konditionsberikande" lekar.

Det  grillades hamburgare under fredagen och på lördagskvällen  kunde en  middag med mycket god och rikligt tilltagen mat  inmundigas på restaurang Lanternan.

Tre representanter från Bergners Bil AB besökte oss. De har övertagit Adrias och Kabes försäljning av husbilar och husvagnar och ville ta tillfället i akt att ge lite information om vad som för närvarande pågår i företaget och vad som ska hända framöver. Tack för detta och även för de nygräddade bullar som man bjöd på till kaffet 🙂

Tack till Kama, Bergners Bil och alla medlemmar som bidrog med vinster till vårt betydelsefulla lotteri. 

Beträffande Stora Nolia i Piteå.....  

Tack till de medlemmar som ställde upp och hjälpte till under Noliaveckan. Stefan Jonnerud sade sig vara mycket nöjd och glad över de insatser som hade gjorts.

Styrelsen gm webmastern

Vårträffen på Polar Camp, Hilstad 2018

TACK till de 24 medlemmar som trots den relativt långa körsträckan mötte upp på Polar Camp den 1-3 juni.

Ett speciellt TACK till Helen och GeirAltergård/Andersen som hade tagit på sig att ansvara för den här träffen och som gjorde det på bästa sätt. Det uppskattades t ex att ni så välkomnande, när alla var samlade, bjöd på "vaffler" som ni själva gräddat och goda ostar.  

Tyvärr bjöd inte Norge på det väder som vi alla hoppats på. Men det var i alla fall inte kyligare än att vi förnuftigt klädda kunde umgås ute i det fria också. Det var t ex trevligt att vi fick prova på norska utomhuslekar. Vissa personer gjorde en båttur på Mellfjorden och kunde beskåda förutom den vackra, orörda naturen både säl och val. 

Vid årsmötet avtackades kassören Eva-Britt Larsson och ledamoten Margareta Hansson. Sigvard Lundgren blir ny kassör och Lena Engstrand ny ledamot. Lisbeth Åström har antagit uppdraget som revisor på 1 år. Lars-Erik Lindvall gick med på fortsatt uppdrag som valberedare . Han kollar själv upp om även Lars Sundström går med på att dela uppdraget i valberedningen.

Mötet beslutade att förlägga höstträffen till Byske Camping  17/8 - 19/8.

Sekreterare Jan Landin framförde en önskan om att alla medlemmar inför vår höstträff ska fundera över, var vårträffen 2019 ska förläggas.  

Han hoppades även att det under Nolia i Piteå 4/8 - 12/8 ska finnas medlemmar i vår klubb som är villiga att vara Adria behjälpliga. 

Efter årsmötet var det dags för dragning i vårt viktiga och populära lotteri. TACK till KAMA och till alla medlemmar som bidragit med vinster.

På lördagskvällen intogs en god middag, där framför allt fiskrätten, nyfångad stenbit, var en succe´.

Webmastern

Info om Vårträffen 2018

Hej alla vänner i Adria Club Nord! 

Våren ser tråkigt nog inte ut att närma sig med stormsteg men tack och lov börjar det dra ihop sig till den trevliga vårträffen med årsmöte. Tis.1 maj går anmälningstiden ut. Ni som ännu inte anmält er, gör detta så snabbt som möjligt till Margareta Hansson på tel. 070-2210239 el. via SMS atemgrebar@gmail.com. Det är också viktigt att meddela henne om man har någon form av matallergi.

I år upprepar vi succén från 2013 och har förlagt träffen 1-3 juni till Polar Camp i Norge ( 10 mil NV om Mo i Rana).

Medlemmar som vill checka in tidigare ska meddela att man tillhör Adriaklubben, så att man får campingplats intill varandra. Avgiften är 300 kr/dygn inklus. el.

Fredag . Kl 19 blir det upptakt med sedvanlig grillning och lotteriförsäljning. (Kom ihåg att ta med vinster till lotteridragningen under lördagen!). Under samvaron ger oss ordförande Olle Fredriksson närmare information om aktiviteter och tidpunkter för träffens program.

Lördag . Lunch är inte beställd utan vi ombesörjer lunchen själva.

Under lördagen kan den som önskar göra en längre båttur på 4-5 timmar. (Båten tar 47 personer). Kostnad 475 kr/pers. Det går att beställa fisksoppa till turen. Observera att anmälan till turen ska ske i god tid före träffen till Post@polarcamp.com  eller på tel. +47 75097186 (Ägare Ståle Vonstad).   Det finns även möjlighet till lån av roddbåt utan kostnad. (2 båtar finns).

Efter årsmötet äter vi en gemensam middag med fisk- eller kötträtt. Kostnad 250 kr/pers.

Övrig info

Sekreterare Janne Landin har varit i kontakt med Tärnaby Camping. Campingen är obemannad men de medlemmar som så önskar kan göra ett uppehåll där. Man har tillgång till servicehuset, toalett och dusch. Kostnad 200 kr inklus. el. Kontanter läggs på en för detta avsedd plats.

Varmt välkomna till Polar Camp! Det blir trevligt att ses igen.

Styrelsen / Webmastern

Påsken 2018

GLAD PÅSK

   önskas alla medlemmar i

  Adria Club Nord

 Styrelsen / Webmastern

Julen 2017

En gemensam

jul-och nyårshälsning

från

 styrelsen och webmastern

Höstträffen på Artic Camp Jokkmokk 2017

Stort tack till de 38 personer som infann sig på vår höstträff. Sex av dessa hade vi glädjen att få hälsa välkomna som nya medlemmar i vår klubb.

Tack även till Kicki på Caravan Center som fixade lotterivinster från Kama och till alla medlemmar som också bidrog till vårt lotteri.

Det var tyvärr ostadigt väder och lite kyligt under träffen men gemenskapen mellan oss på lugna och trivsamma Artic Camp Jokkmokk var varm och hjärtlig. Många glada skratt och mycket prat bl a om upplevelser som vi haft under sommarens husbils -och husvagnsresor.

Campingens gröna gräsytor lockade fram vårt leksinne. Med större eller mindre talangfullhet 🙂 gjorde vi allt för att bli lagvinnare  i olika bollekar.

Under lördagen fick vi göra ett besök på företaget Jokkmokks Tenn. Det var intressant att se Roger i trycksvarven förvandla en flat tennskiva till en vacker bägare och att se Leif med flinka fingrar gravera ljuslyktan Artic Light med samiska tecken och ornamenteringar. Många gedigna hantverk fanns att beskåda och en  del av oss tog tillfället att köpa något vackert.

På kvällen bjöds vi på välsmakande entrecote på restaurangen.

På söndagsförmiddagen avslutades träffen med att vi med fin utsikt över lilla Lule Älv vår vana trogen grillade hamburgare.

Webmaster Birgitta

Info om sluten grupp Adria Club Nord på Facebook

Hej alla Adria-vänner! 

Via e-post meddelade oss Eva-Britt i juli att det på Facebook fanns en grupp för Adria Club Nord-medlemmar skapad av Mattias Gunéll. Lars Sundström och Lisbeth Åström är utsedda som administratörer.

Alla Adria Club Nord-medlemmar som är registrerade på Fb eller som avser att registrera sig är välkomna att även bli medlemmar i denna slutna grupp. 

Det här är ett sätt att hitta gruppen: Gå in på Fb:s Startsida. Där kan du i marginalen t v se rubriken Grupper och klickar du på den, så kommer du till Adria Club Nord! När du klickar vidare på Medlemmar, så kan du se, vilka som redan är med.

Vi likasinnade Adria-vänner har ju sedan flera år tillbaka en hemsida och genom skapandet av en grupp på Fb, så finns det alltså numera ytterligare ett forum, där vi har möjlighet att mötas.

Webmaster

PS. Jag och sambon laddar nu för resan till Jokkmokk. Vi ses där!  😀😀

Vi vill tacka!

till alla medlemmar i Adria Club Nord som deltog i arbetet med Nolia-mässan samt representerade vår klubb.

Ett STORT TACK 

Thore och Åke

Höstträffen i Jokkmokk 2017

Hej alla goda vänner i Adria Club Nord!   

Vi vill påminna om sista dag för anmälan till vår höstträff i Jokkmokk 25/8 – 27/8 -17.   Det är den 31 juli. Ni som inte redan anmält er, hör av er så snart som möjligt till Margareta Hansson på tel. 070-2210239. Efter det att anmälningstiden gått ut, går det inte att komma med på träffen.

Campingavgiften är 235 kr inkl. el. Lunch och middag får vi för 85 kr resp. 150 kr.

Vi tar förstås som tidigare tacksamt emot vinster till vårt populära lotteri.

Vidare vill vi påminna om Nolia i Umeå 5/8-13/8 och vårt avtal med Adria om att ställa upp och hjälpa till under mässan. Info om vad bemanningen från vår klubb innebär finns i det senaste medlemsbrevet (brev 3). Medlemmar som är intresserade av att vara Adria behjälpliga, tar kontakt med vår huvudansvarige samordnare Thore Lindström på tel. 070-2978803.   

Varmt välkomna till Artic Camp Jokkmokk (Notudden) Det blir mycket trevligt att träffas på nytt !

Styrelsen / webmastern 

 🤩 🙂 🙂 🙂 🙂  😎

Vårträffen på Kolgårdens Camping 2017

Hej alla Adria Club-vänner!

Det var trevligt att 41 av oss medlemmar kom till träffen. Dessvärre kan vi inte påstå att vi riktigt hade tumme med vädermakterna men vi kunde glädja oss åt den fina gemenskapen mellan oss.

Tack till Robban för hans stora engagemang för att skapa trivsel under vår vistelse på Kolgården. 

Likaså ett tack till kökspersonalen som förgyllde träffen med mycket välsmaklig mat.

En eloge till Kicki på Caravan Center som fixat lotterivinster från Kama. Tack till Kama och dessutom till alla medlemmar som bidragit med vinster.

På årsmötet omvaldes sittande ordförande, sekreterare och ledamöter för 2 år. Lars-Erik Lindvall och Lars Sundström valdes att sitta i valberedningen för 1 år.

Styrelsen tog upp vikten av att ha en bemanning från vår klubb under Nolia-mässan i Umeå i augusti som ska vara Adria behjälplig. Thore Lindström tog på sig huvudansvaret för detta. Han lovade att längre fram ta kontakt med de medlemmar som på träffen anmälde sitt intresse. Andra som också är villiga att hjälpa till, kan kontakta Thore på tel. 070-2978803.

Det beslutades att höstens träff ska förläggas till Jokkmokk 25-27 augusti.

Väl mött på höstträffen !

Styrelsen / webmastern 🙂😀🤩🙂😉  😎

Påsken 2017

GLAD 🤩 PÅSK

önskar vi 

alla AdriaClub-vänner

Vi träffas 26 maj på Kolgården !

Styrelsen /Webmastern

Ang.vårträff 2017

Hej!

Nu, alla AdriaClub-vänner, vaknar vi riktigt till liv igen. Den efterlängtade och härliga vårvintersolen värmer oss. Och det kan bara bli bättre, för nu börjar det ju  dra ihop sig till vår sedvanliga vårträff. Den blir den 26/5 - 28/5 på trivsamma campingen Kolgården i Vilhelmina. 

Verkligen något trevligt att kunna se fram emot!

Styrelsen/ Webmastern

Julen 2016

Till er alla önskar vi

GOD JUL 

och 

GOTT NYTT ÅR

Styrelsen / Webmastern

Vi vill tacka!

Hej alla Adriavänner! 🙂

Ett speciellt TACK till Kicki på Caravancenter i Umeå som fixade lotterivinster från Kama till höstträffen i Storforsen. TACK Kama för bidragen!

TACK till övriga företag och till medlemmar som också velat bidra med vinster.

Styrelsen /Webmastern

Hej alla vänner i Adria Club Nord!

Efter att ett antal gånger ha fått frågan om jag kunde efterträda Åke som Adria Club Nords webmaster, så har jag efter moget övervägande beslutat mig för att axla hans mantel.

Jag tackar för förtroendet!

Åke har gjort ett mycket gott arbete och jag har fått ett löfte av honom att kunna kontakta honom om/när jag så här i början troligen har visst behov av support.

Jag vill tacka styrelsen och alla ni medlemmar som bidrog till att vi fick så trevliga dar tillsammans vid träffen i Storforsen. Och det var stort att uppleva bruset från en av Europas största obundna fors. Dessutom fantastiskt att beskåda jättegrytorna och ravinerna i omgivningen.samt intressant att besöka skogsbruksmuseet.

I fliken Bildgalleri  kan ni titta på bilder som jag tagit.

Ha det nu så mysigt i höst och ta väl hand om er under alla de månader som återstår, tills dess vi träffas igen i maj. Ja, det är verkligen VÅR...månad. Men innan dess är det ju roligt att vi också har lite kontakt med varandra i Gästboken.

Ha det gott allesammans!

Birgitta Arvidson 

e-postadress: birgitta.arvidson@hotmail.se

Höstträffen 2016

Hej alla Adriavänner

Höstträffen i Storforsen  den 26/8-28/8 2016 närmar sig.

Startar som vanligt upp fredag kl 19.00

Lunch och middag 300 kr per person och plats att stå på 220 kr per dygn inklusive el.

SISTA ANMÄLNINGSDAG 31/07 2016.

Anmälan till Margareta Hansson Tel 073-08 61 765 eller via SMS

Vinster till lotteriet tas tacksamt emot.

Övrig information står i medlemsbrev 3.

Välkomna till  en vacker plats hälsar Styrelsen

Webmaster sökes

Ny webmaster sökes.

Obs: ingen programmeringskunskap  fodras.

Bara glatt humör och kunna skriva någorlunda svenska.

Detta passar ju in på de flesta av oss medlemmar.

Hör av till nån i styrelsen för intresse.

Fd: webmaster

Vårträffen i Bollnäs

Hej alla Adriavänner

Vårträffen med årsmöte närmar sig med raska steg.

Det blir på Långnäs (Bollnäs) camping i Bollnäs.

Tel 0278-180 90. Hemsidan: www.bollnascamping.se

Träffen blir sista helgen i maj 27-29/5 2016.

Campingplatser är bokade från fredag em till söndag.

Vill man komma tidigare så kontakta campingen och boka plats. Tala om att ni tillhör Adriaklubben.

Vi börjar träffen som vanligt på fredag kl 19.00 med gemensam grillning.

Anmälan senast onsdagen 4 maj till 

 Margareta Hansson tel: 073-08 61 765 eller via SMS.

Övrig information: Medlemsbrev 2

Kom ihåg priser till lotteriet.

Varmt välkomna önskar styrelsen.

Höstträffen på Bjerka camping

Ett stort tack till alla medlemmar som kom till träffen på Bjerka i Norge trots långa avstånd för en del.

Vi hoppas att Ni nya medlemmar från Norge och Sverige kände trivsel med oss gamla medlemmar.

Ett speciellt tack till värdarna med Jöran och Rita som lokomotiv som hade arrangerat träffen så fint med ett trevligt program som även innehöll ett museibesök. Guiden var mycket trevlig och engagerande. 

Vädret var varierande med en del regn. Men vad gjorde det. Humöret var ändå på topp.

Ett speciellt stort tack till Rana CaravanSenter som skänkte allt grillkött och annat tillbehör till fredaskvällens grillning, samt allt  till söndagens våffelfrukost som de Norska vännerna bjöd på.

Ett tack till Kiki på   Caravancenter i Umeå som alltid fixar fina priser från Kama. Tusen tack Kama.

Och alla ni medlemmar som skänker så fina priser  ska ha en stor eloge.Många är personligt tillverkade som uppskattas mycket.

Väl mött på vårträffen i Bollnäs.

😀 😀Styrelsen 😀 😀

Höstträffen på Bjerka camping

Inför höstträffen på Bjerka  camping

Upplysningsvis har några tänkt övernatta på onsdag den 26:e på Tärnaby camping precis som vid förra Norgeträffen för vidare färd till Bjerka på torsdag.

De flesta kommer antagligen till Bjerka på fredag då träffen börjar.

Väl mött.     

Bemanning under Noliaveckan

Bemanning på Noliaveckan enligt följande

Onds- fre  29-31.7

Då ska fordonen iordningställas. De som gör det är Jan Landin, Hans Hansson, Tore Lindström och Åke Lundberg.

Lördag och Söndag 1-2.8

Då jobbar Jan Landin med fru Britt- Mari, samt Hans Hansson med fru Margareta.

Fredag 7.8

Tord  Lundin fm mellan 9- 13

Em 13- 17 jobbar Ulf Åström med sin Birgitta.

Lördag 8.8

9-13 jobbar Tore Lindström och Åke Lundberg

13-17 jobbar Lars-Åke Vörlin

Söndag 9. 8

9-13 jobbar Bosse och Eva- Britt Larsson.

13- 17 jobbar Hans- Erik Lindberg med sin Birgitta.

Lycka till

OBS: Kontakta Stefan Jonneryd  Tel 070- 24 14 890 så kommer  han med ett passerkort.  

Höstträffen 2015 i Norge.

Hej Adriavänner.

Nu närmar sig höstträffen med stormsteg. "Sommaren är kort och allt regnade bort" Skämt åsido. Den blir på Bjerka camping i Norge som ligger ca 3 mil söder om Mo i Rana efter E6:an. Träffen blir 28-30 augusti. Träffen börjar som vanlig fredag kväll kl 19.00.

Kika gärna in på dess hemsida www.bjerkacamping.no/

Campingen kostar 200 NOK per natt, samt lunch och middag kostar 300 NOK.

Anmäl Er till Margareta Hansson Tel: 073-0861765 eller via mail atem.grebar@gmail.com.

Se även medlemsbrev 3.

OBS: Sista anmälningsdag 2015.08.09

Väl mött.

NOLIA 1/8-9/8

Som Ni medlemmar känner till så har vi lovat att hjälpa till med lite service åt Adria för att få våra 20 000 kr.

Förarbete i vagnarna  onds-fred är uppbokade. Likaså första helgen lördag och söndag fungerar, men gärna fler som kan ställa upp för att undvika för långa pass. Sista helgen fre, lör, sön är det i nuläget bara ett par som har anmält sig för fredag.

Vi har möjlighet att stå vid CaravanCenter som ligger ca 3 km från Nolia. Gå in under fliken länkar på vår hemsida och klicka på CaravanCenter så får Ni upp hemsidan, Där finns en ruta som heter Hitta Till Oss.

En enklare tillfällig camping, ställplats som IFK Umeå anordnar finns på I20 fältet. Dom tar 200 kr dygnet. Ingen ström. Endast kontanter gäller. Drop In.

Begränsad tillgång till toa och dusch finns några hundra meter bort i en gympahall.

Gångavstånd till Nolia ca 15 min.

2 kartor finns under fliken fotoalbum och  Noliakarta. En som visar vart området är beläget och den andra lite över centrala stan. Klicka på de små bilderna under, istället för att köra bildspel. Ta gärna och klicka på full skärm så syns det lite bättre.

Övrig information har Ni fått i medlemsbrev 3.

Väl mött.

Vårträffen 2015 på Kerstins Udde

Först ett stort tack till alla Er medlemmar som kom. Det blev 25 ekipage trots 2 sena avbokningar p.g.a sjukdom. Våra vänner från Norge måste vi ge en stor eloge som kommer till träff efter träff trots de långa avstånden.

Trots dåliga förhållanden på campingen p.g.a regn hela våren hade våra värdar fixat reservplatser med ström till alla. Bra jobbat.  En eloge till den goda maten, och stort tack för happy hour i baren som kompensation för reservplatserna.

På själva årsmötet avgick Lars-Ture Sandström som ledamot efter många år i styrelsen. Tusen tack Lars-Ture. Stafettpinnen gick till Olle Iller som glatt tog emot den och är nu ledamot i styrelsen.

Lördagen bjöd på solsken. Den dag vi behövde bra väder eftersom många lekar genomfördes utomhus. Alla sken ikapp med solen.

Tusen tack till alla företag och privatpersoner som skänkt så mycket fina priser.

😀 😀 😀 Styrelsen😀😀😀 

Vårträffen 2015 på Kerstins Udde 29-31.5

Hej alla Adriavänner

Det börjar dra ihop sig till vårträffen 2015 som blir på Kerstins udde 890 54 Trehörningssjö. Tel 0662- 20405.

Träffen  blir sista helgen i Maj 29- 31/5 2015

Medlemsbrev 2 har skickats ut till alla betalande medlemmar  genom mail till de som har det. Till övriga medlemmar via post.

Där kan man läsa mera i detalj om träffen.

ANMÄLAN SENAST SÖNDAG 3 MAJ. ANMÄL DIG TILL:

Margareta Hansson Tel: 073-0861765 eller via mail

😀 😀 😀 Varmt välkommna önskar styrelsen😀 🤩 🤩

Höstträffen 2014 på Fåröns camping.

Hela 23 par dök upp på denna träff. Från Sundsvall i söder till Haparanda i norr. Tävlingar genomfördes i skrattens tecken. Mat intogs och mycket prat mellan medlemmarna.
Vädergudarna hjälpte oss även  denna gång så att träffen blev så bra.
Hela 9 lottringar såldes och pengarna går oavkortat till klubben.
Tack alla Ni medlemmar och företag som bidragit med de fina priserna.
Stort tack till Er medlemmar som bidrar med så mycket trivsel.
🙂😀🤩 Styrelsen 🙂😀🤩
 

Noliamässan hösten 2014

Adria har frågat klubben om vi kunde ställa upp båda helgerna med lite service som kaffekokning och allmän hjälp.
Klubben antog utmaningen och ett antal medlemmar i närområdet ställde upp och delade in dagarna i lämpliga pass.
Som extra bonus till Adria ställde några medlemmar dessutom upp sista onsdagen.
Några medlemmar var dessutom där ett par dagar före öppningsdagen och hjälpte Adria med att tömma fordonen på stöldbegärliga saker, samt la in mattor i fordonen.

Adria var mycket nöjd med klubbens insats.

Ett stort tack till Er som ställde upp.
😀🙂😀 Styrelsen 😀🙂😀


Endast Kontanter på Campingen

Obs!!

Ni medlemmar som ska på höstträffen till Fåröns Camping.

Campingen tar endast kontanter. Ej kort.

Så vänligen ta med kontanter för att undvika extra besvär.


Vänligen Styrelsen.

Höstträffen 2014 på Piteå Fåröns camping 0ch stugby 29/8-31/8Inbjudan till höstträffen 2014 har skickats ut till alla betalande medlemmar.
Den hålls på Piteå Fåröns camping och stugby 29/8- 31/ 8 2014.
Anmälan senast 4:e Augusti 2014

Väl mött kära medlemmar.

🤩 😀 😎 😎 😀 🙂

Vårträffen 2014 på Kolgårdens Camping


Vi vill tacka alla Ni medlemmar som kom till Kolgårdens Camping på vårträffen.
Nytt rekord. Det blev 31 fordon. Ni bidrog till att denna träff blev kanonbra. Vädret var även denna gång med oss.

Vi vill rikta ett stort tack till Robban och Carina med personal som ställde upp så fantastiskt för oss. Allt från mat till lekar.

Tack till alla Ni medlemmar som bidrog med så mycket fina priser.

Tack till Caravancenter i Umeå som hjälpte oss att få priser från Adria och Kama.

Även tack till övriga företag som också skänkt priser. Ingen nämnd och ingen glömd.

Stort tack
Styrelsen
😀😀🤩🤩🤩🤩

Vårträffen 2014 på Kolgårdens camping

Inbjudan till vårträffen har skickats ut till alla betalande medlemmar.

Den hålls på Kolgårdens camping 30/5- 1/6- 2014

Anmälan senast den 27 april 2014.

Väl mött
😀😀🤩🤩🙂
 🙂

Höstträffen på Ansia camping 2013

Tack till Er alla medlemmar som var med på höstträffen  i Lycksele och bidrog till att den blev så trevlig.
Glada skratt ekade under lekarna.

Musik från Tomas dragspel och Karin som sjöng och höll i allsången.

Stort tack till alla som skänkt priser.

Styrelsen

😀 🙂 😉 🤩

Höstträffen 2013

Inbjudan till höstträffen har  skickats ut till alla betalande medlemmar.
Den hålls på Ansia camping i Lycksele den 30/8- 1/9 2013.

Anmälan senast den 11/8

Väl mött

🙂😀🙂😀🙂😀🤩

Årsmötet på Polar Camp i Norge

Årets årsmöte hölls på PolarCamp/ Hillstad ca 10 mil NV Mo i Rana i strålande sommarväder.
Vi fick möjlighet att göra en båttur och se sälar, grindval och en fantastisk natur.
Våra norska vänner hade även ordnat korv och våfflor till kvällsmål och frukost avresedagen.
Vi spelade landskamp i kubb som Norge vann och det pratades och skrattades mycket under träffen.
Vid årsmötet avtackades den avgående ordföranden Jan Karlin och till ny ordförande valdes Olle Fredriksson.

Klubben tackar de som skänkt priser bl.annat Kama samt
Caravancenter i Umeå som sponsrat en del av middagen.

Ett stort TACK till våra norska vänner som ordnat denna lyckade träff.

STYRELSEN

På väg mot årsmötet

Övernattning Tärnaby camping

Hej alla Adriavänner.

Ni som ska till årsmötesträffen i Norge och stannar på Tärnaby camping en natt gäller följande.

Campingen öppnar egentligen den 1.6, men campingvärden åker på semester utomlans och kommer hem först de 3:e juni.

Det är bara att köra in på campingen och ta en plats, och betala med kontanter 150 kr natt i en brevlåda som sitter på receptionen.

Ducharna är öppna och där gäller 1 kronor eller 5 kronor.

Väl mött

Stefan Kling 14.03.2020 07:00

Tänkte komma med ett förslag för träff vintertid skulle det inte gå att ordna med nöjesträff typ en Cinderella kryssning 🕺😊

Lars Sundström 16.03.2020 08:34

Hej Stefan. Vi tar med oss ditt förslag och tar upp det vid kommande vårträff.

Lena Einarsson 07.01.2019 21:16

hej
jag fundera varför jag inte fick någon bekräftelse av att jag betalat meddlemsavg. Betala väldigt sent vad händer då var medlemskapet -18 eller
-19

Lena Engstrand 08.01.2019 19:56

Hej Lena!
Är ni nya medlemmar? vi har inte er med på våra listor. Är det du som har betalat in 2 x100:- i augusti 2018. hör av dig till vår kassör 070-6593323

Birgitta Arvidson 08.01.2019 11:09

Hej Lena! Vår kassör är nu Sigvard Lundgren. Kontakta honom för besked. Telnr 070-6593323 el 0910-583323. / Hälsningar

Lars Sundström 15.08.2017 13:03

Hej, vi tänker åka till Gardasjön i Italien och undrar om någon har kartor för Tyskland, Österrike och norra Italien, som vi kan låna eller köpa av er.

B-O Linder 20.08.2015 22:26

Så synd att det inte synkas bättre med träffarna då CaravanClub har NKT den helgen (Nordiska Kalotträffen) i Harstad.

Thore Lindström 20.08.2014 21:53

Hej! Jag vet inte om det är rätta stället att ställa frågan. Har 2014 års protokoll sänts ut till medlemmarna? Detta skulle ju sändas per mail enl.tid.beslut

Ann-Mari Cardon 22.08.2014 09:25

Skickas ska det vara

Ann-Mari Cardon 22.08.2014 09:24

Du har alldeles rätt Thore. På årsmötet i Norge togs beslut om att årsmötesprotokollet ska ut till medlemmarna. Jag ser till att det skockas ut.
/Ann-Mari

Hans Nordberg 25.07.2013 08:42

Hej ALLA glada Adriater,
Oj oj va fint ni måtte ha haft det i Norge, vilka fantastiska bilder.
Skrivet av en avundsjuk Adriat.
Hälsningar,
Hans & Lena
Sandviken

Martin Ågren 09.03.2013 18:47

Hej Adria club!
Vi har nu blivit medlem 2013 och önskar att ni presenterar vilka aktivieteter ni kommer att anordna under 2013 .
Hälsningar
Birgit Martin Ågren

Ann-Mari Cardon/Kassör 10.03.2013 08:38

Hej Birgit o Martin!
Ett medlemsbrev kommer att skickas ut under nästa vecka med information om det kommande årsmötet som äger rum sista helgen i maj.

Jøran 12.03.2012 16:56

vi gleder oss vi også til å treffe våre adria venner på vår treffet i lyksele. Bare vi kommer oss løs fra vintercamp. hilsen Rita Jøran

Geir Andersen 12.02.2012 16:20

Kjempe bra

Takk for at vi får ta del i en så hyggelig karavanclubb, gleder oss til å møte dere igjen i Lyksele. Hilsen Helene og Geir (norge)

Berra 22.02.2012 11:41

Kul att höra ifrån er, och att ni vill komma till träffen i Lycksele.
Ha det gott!

Senaste kommentarer

11.08 | 08:19

Är det någon i gruppen som vet eller känner till någon som vet hur man k...

25.09 | 13:48

Inga bilder från Luleå träffen

19.07 | 17:35

Det är som "nyckelhål" i ramen runt myggnätet. Skruvarna sitter i v...

24.06 | 05:22

Hej, är det någon som vet hur man byter myggnätsdörren i en Adria Coral 660...