Kommande aktiviteter


Medlemsbrev 1 2023
Hej Adria vänner!
VÅRTRÄFF, med årsmöte, och MEDLEMSAVGIFT
Nu börjar campingsäsongen 2023 närma sig.
Vårträffen, med årsmöte, kommer att gå av stapeln 2-4 juni
2023. Plats blir Fromheden, Norsjö. Boka in datumet redan nu.
Nu är det också dags att betala medlemsavgift för 2023.
Avgiften på 100kr/fordon betalar ni till bankgiro nr: 668-8410,
senast 28 februari.


Notera namn o medlemsnummer i meddelanderutan. Nya
medlemmar som inte har fått sitt medlemsnummer än, skriver
bara sitt namn, så får ni ert medlemsnummer senare.
För att få medlemsbrev 2 i mars, så vill vi att ni betalar in er
medlemsavgift i god tid. Har ni frågor om er betalning kontakta
vår kassör Lena Engstrand 070-374 33 20.
Vill ni ändra, rätta, eller lägga till telenummer/mailadress/adress
så hör av er till helen.mostrom@outlook.com 070-243 27 47


Med vänliga hälsningar
Styrelsen Adria club Nord /Helén Moström sekreterare

Höstträff 2022

ADRIA Club Nord juli 2022

Höstträffen närmar sig. Plats är Skule havscamping, Veåsand, Skule, i vackra Höga kusten, och datum är 2-4/9 2022. En liten camping, kanske mer som en ställplats, men en fantastisk omgivning o miljö. Ni som anländer tidigare meddela campingen att ni hör till Adria club, så vi får stå tillsammans. Vi startar upp på fredag kl 19.00 umgås och grillar något som klubben bjuder på. Ni har egen dryck. Lördag så blir det ett möte på förmiddagen, och aktiviteter på eftermiddagen. Middag på kvällen, som klubben bjuder på, blir pizzabuffé, kaffe o pralin. Alla betalar som vanligt sin egen dryck.
Campingavgift är 270/natt.

Alla köper med sig 4 st. sverigelotter/fordon.

Sista anmälningsdag 21 augusti, anmälan görs till
Lena Engstrand 070-374 33 20, namn, medlemsnummer eventuell specialkost, allergier.


Välkomna med er anmälan.

Styrelsen.

Medlemsbrev 3 2022
Inbjudan till Höstträff

Medlemsbrev 1 2022

Vi från styrelsen vill önska alla våra Adriavänner ett Gott Nytt Adria-År. Hoppas att vi ska kunna träffas under trevliga förhållanden 2022.

Sköt om er/Styrelsen

Gott Nytt År 2022

Hej, då tiderna är förändrade mot tidigare år så har vi i styrelsen bestämt att förlänga anmälan till vårt höstmöte till söndag den 18 juli. Hoppas att ni som ännu inte anmält er nu känner att det ska bli trevligt att träffas igen. Kostnaden på First Camp i Luleå är 400 kr för 2 dygn, uppge i receptionen att ni tillhör vårt sällskap så blir ni hänvisade till vårt bokade område. Glöm inte heller att köpa med er 2 Sverigelotter/ekipage, detta blir istället för de lotteri som vi tidigare brukade ha. Detta då det är betydligt svårare att idag hitta sponsorer till lotterier. 

Hoppas att vi ses i Luleå den 6-8 augusti.

Styrelsen/Lasse Sundström

Extra medlemsbrev inför höstmötet

Inbjudan till Höstträff med årsmöte

Trots att sommaren knappt har hunnit komma igång så börjar höstträffen att närma sig. Och nu hoppas vi verkligen att det blir av. Förhoppningsvis är de flesta då vaccinerade. Som vi tidigare meddelat så är det First Camp Arcus i Luleå som är platsen, och datum är 6-8/8 2021. Ni som anländer tidigare meddela campingen att ni hör till Adria club, så vi får stå tillsammans. Vi startar upp på fredag kl 19.00 umgås och grillar hamburgare som klubben bjuder på. Lördag preliminärt kl.10.00, hålls årsmöte. Sen umgås vi och om vädret tillåter kanske vi kan duka långbord och äta gemensam lunch, var och en fixar egen mat. På eftermiddagen har vi aktiviteter. Middag kommer klubben att bjuda på. När, var, hur, återkommer vi till, vi planerar något trevligt. Alla betalar sin egen dryck. Som info kan nämnas att vi blir borta från fordonen ca 6-7 timmar.

Sista anmälningsdag 28 juni, anmälan görs till Lena Einarsson 073-807 12 44. Mail: lena-einarsson@hotmail.com uppge namn och medlemsnummer eventuell specialkost, allergier, väldigt viktigt att skaldjurs-räk allergier meddelas och om man är så allergiskt för något att man inte kan vistas i den lokalen.
Lena jobbar natt sover därför på dagen när hon jobbat. Svarar hon inte så försök igen efter ca 16.00

Viktiga ärenden/motioner som ni vill ska behandlas av årsmötet mailar ni till ordförande, lars.sundstrom19@gmail.com

Det blir inget lotteri i år men alla ska köpa och ta med 2 st sverigelotter/fordon.

Välkomna med er anmälan.

Styrelsen.

Medlemsbrev 3 2021

Hej Adria vänner!

Höstträff med årsmöte 6-8/8 2021
Vi har beslutat att hålla höstträff med årsmöte 6-8/8 på First camp Arcus i Luleå. Nu håller vi alla tummar för att de flesta ska vara vaccinerade till dess. BOKA IN DATUMET.
Vi återkommer med anmälningsinfo m.m. i medlemsbrev i maj/juni.

Medlemsavgift 2021.
Vi har beslutat att det bli 0 kr i medlemsavgift för 2021.

Nu gäller det bara att fortsätta hålla i o hålla ut så att vi kan ses snart igen.

 Nya medlemmar, gamla medlemmar, medlemmar som inte kör Adria längre

Vill ni ändra, rätta, dra ifrån eller lägga till Namn/telenummer/mailadress/adress så hör av er.
helen.mostrom@outlook.com 070-243 27 47

Med vänliga hälsningar
Styrelsen Adria club Nord /Helén Moström sekreterare

Medlemsbrev 2 2021

Hej Adria vänner!


Nytt år.

Året 2020 är till ända. Coronan har tyvärr ännu inte släppt sitt grepp om oss, restriktioner, avstånd, hålla ut, gäller fortfarande.
Vårträff i maj ser därför svårt ut genomföra. Vi får nog inrikta oss på höstträff i augusti, då bör alla ha hunnit bli vaccinerade. Vi tänker oss att det då blir i Luleå trakten. Vi har också tänkt att lotteri ska utgå, svårt att få sponsorer, istället har vi idéer om lotter, men allt detta kommer ni att få info om sedan.

Medlemsavgift 2021.
Vi avvaktar med årsavgiften, styrelsen kommer att ta beslut om att reducera priset. Mer info kommer angående detta i brev 2.

Nya medlemmar, gamla medlemmar, medlemmar som inte kör Adria längre
Vill ni ändra, rätta, dra ifrån eller lägga till Namn/telenummer/mailadress/adress så hör av er.
helen.mostrom@outlook.com 070-243 27 47


Med vänliga hälsningar
Styrelsen Adria club Nord /Helén Moström sekreterare

Medlemsbrev 1 2021

Hej alla medlemmar. Nu när vi kommit in i oktober och dagarna blir både kortare och kallare, så har säkert de flesta av er ställt in era fordon. Jag hoppas att sommaren varit bra för er och att ni upptäckt nya och nära resmål. I dessa tider så har det varit en tillgång att ha ett eget rullande hem, där vi själva styr var vi ska bo. Nu vilar vi upp oss och fordonen och hoppas på att 2021 ska innebära att vi upptar vår förenings aktiviteter och att vi återigen ska kunna träffas. Skriv gärna i vår gästbok om tips på bra ställen, nya upptäckter mm. Sköt om er. /Lasse Sundström, ordförande.

God Jul och Gott Nytt År

Inställd HÖSTTRÄFF med årsmöte 14-16/8 2020

Tyvärr så måste vi meddela att vi beslutat att vi ställer in träffen som vi planerade till 14-16/8 -20. Under rådande omständigheter med corona och de direktiv som folkhälsomyndigheterna ger, så ser vi ingen annan utväg. Det känns tråkigt men hälsan måste gå först. Sittande styrelse sitter kvar tillsvidare. Vi hoppas och håller alla tummar att vi kan ha en träff till våren.
Sköt om er, och ha en trevlig sommar


Med vänliga hälsningar
Styrelsen Adria club Nord /Helén Moström sekreterare

Höst/vinter 2020

Hej alla vänner. Känns skönt att ta fram husbilen och suget efter utflykter växer. Det blir andra mål kanske denna sommar, men vi kan njuta av Sverige och då inom våra regioner. Finns mycket som vi aldrig hunnit upptäcka ännu, men nu finns chansen. Vi har fått ett erbjudande från Club Syd om att kunna beställa muggar och/eller glas med Adria Club Sverige som dekal på dem, du kan även få ditt namn på dessa. Gå in på länken http://adriaclubsyd.se/news/klubbinformation/klubbregalia/ och beställ där. Märk också er beställning med Nord och medlemsnummer.

Hoppas vi ses i sommar och var rädda om varandra.

Inställd höstträff 2020

Hej alla adria club nord medlemmar.

Inställt vårmöte

Hoppas ni alla har det bra trots karantän och coronasmitta.
Tyvärr så måste vi ställa in vårmötet den 22-24/5 2020. På inrådan av folkhälsomyndigheten ska inte större grupper samlas och armslängds avstånd hållas. Ytterligare påpekande från dom är att personer över 70 år inte ska träffa några personer alls. Allt detta sammantaget gör att vi inte kan anordna någon träff i maj. Mycket tråkigt eftersom vi brukar ha så trevligt på våra träffar, men hälsan måste gå först och i det här fallet finns inga alternativ tycker vi.
Så nu inriktar vi oss på att träffas på höstmöte i stället. Det blir den 14-16 augusti, Arcus Camping i Luleå. Vi hoppas att att läget med viruset och restriktionerna har lättat då så att det blir möjligt för oss att träffas. Årsmötet blir då också.
Sköt nu om er allihop och var rädda om varandra.

Styrelsen

Erbjudande

Välkommen till årets höstträff i Sollefteå 30 aug till 1 september!

Vi träffas fredag den 31 augusti på Sollefteå Camping Risön och får några trevliga dagar så här i slutet på säsongen. Vi startar kl 19.00 med att grilla och med lotteriförsäljning. Lördag umgås vi, lleker, tävlar och äter medhavd lunch tillsammans. Middag äter vi på restaurang på  promenadavstånd från campingen och söndag avslutar vi och åker hem.

Anmälan till träffen gör du till Lena Engstrand 070-374 33 20. När du kommer till campingen så ange att du tillhör klubben så för du en anvisad plats.

Hjärtligt välkommen

Inställt vårmöte 2020

Hej Adria club Nord medlemmar!


VÅRTRÄFF med årsmöte 22-24 maj 2020

Vårträff med årsmöte blir på First camp Arcus, Luleå.
Arcusv. 110, Luleå.
Fredag till söndag 22-24/5. Vill man komma tidigare så säg till i receptionen att ni tillhör Adria Cluben. Campingavgiften är 200 kr/dygn.
Vi startar fredag kväll kl. 19.00 med grillning av hamburgare, som klubben bjuder på. Dryck håller ni själva. Nu börjar vi också med lottförsäljning. Ordförande kommer också att informera om vad som händer under helgen.
Lite kort så blir det årsmöte kl. 10.00 på lördag, tid för lunch som alla fixar själva, aktiviteter på eftermiddagen, lottdragning, gemensam middag.
Vinster till lotteriet hoppas vi att ni bidrar med.
Finns det viktiga frågor(motioner) ni vill ska tas upp på årsmötet så ska dessa sändas till
lars.sundstrom19@gmail.com senast 30 april 2020.
Anmäler er till den här träffen gör ni till Lena Engstrand, 070-374 33 20,
lena.engstrand@live.se
senast 30 april, ange även då om ev. allergier, veg. laktos, m.m.
Med vänliga hälsningar
Styrelsen Adria club Nord /Helén Moström sekreterare

Höstmöte 2019

Hej Adria club Nord medlemmar!


VÅRTRÄFF med årsmöte 22-24 maj 2020

Vårträff med årsmöte blir på First camp Arcus, Luleå.
Arcusv. 110, Luleå.
Fredag till söndag 22-24/5. Vill man komma tidigare så säg till i receptionen att ni tillhör Adria Cluben. Campingavgiften är 200 kr/dygn.
Vi startar fredag kväll kl. 19.00 med grillning av hamburgare, som klubben bjuder på. Dryck håller ni själva. Nu börjar vi också med lottförsäljning. Ordförande kommer också att informera om vad som händer under helgen.
Lite kort så blir det årsmöte kl. 10.00 på lördag, tid för lunch som alla fixar själva, aktiviteter på eftermiddagen, lottdragning, gemensam middag.
Vinster till lotteriet hoppas vi att ni bidrar med.
Finns det viktiga frågor(motioner) ni vill ska tas upp på årsmötet så ska dessa sändas till
lars.sundstrom19@gmail.com senast 30 april 2020.
Anmäler er till den här träffen gör ni till Lena Engstrand, 070-374 33 20,
lena.engstrand@live.se
senast 30 april, ange även då om ev. allergier, veg. laktos, m.m.
Med vänliga hälsningar
Styrelsen Adria club Nord /Helén Moström sekreterare

Medlemsbrev 2 2020

Hej Adria club Nord medlemmar!


VÅRTRÄFF med årsmöte 22-24 maj 2020

Vårträff med årsmöte blir på First camp Arcus, Luleå.
Arcusv. 110, Luleå.
Fredag till söndag 22-24/5. Vill man komma tidigare så säg till i receptionen att ni tillhör Adria Cluben. Campingavgiften är 200 kr/dygn.
Vi startar fredag kväll kl. 19.00 med grillning av hamburgare, som klubben bjuder på. Dryck håller ni själva. Nu börjar vi också med lottförsäljning. Ordförande kommer också att informera om vad som händer under helgen.
Lite kort så blir det årsmöte kl. 10.00 på lördag, tid för lunch som alla fixar själva, aktiviteter på eftermiddagen, lottdragning, gemensam middag.
Vinster till lotteriet hoppas vi att ni bidrar med.
Finns det viktiga frågor(motioner) ni vill ska tas upp på årsmötet så ska dessa sändas till
lars.sundstrom19@gmail.com senast 30 april 2020.
Anmäler er till den här träffen gör ni till Lena Engstrand, 070-374 33 20,
lena.engstrand@live.se
senast 30 april, ange även då om ev. allergier, veg. laktos, m.m.
Med vänliga hälsningar
Styrelsen Adria club Nord /Helén Moström sekreterare

Lena Engstrand 02.01.2020 14:55

Preliminärt förslag är att Årsmötet blir i Luleå trakten, mer information kommer i medlemsbrevet i slutet av januari.

Martin Ågren 14.12.2019 18:39

fråga var är informationen från ert medlemsmöte i Solefteå.
Är det bara för styrelsen ?

Senaste kommentarer

11.08 | 08:19

Är det någon i gruppen som vet eller känner till någon som vet hur man k...

25.09 | 13:48

Inga bilder från Luleå träffen

19.07 | 17:35

Det är som "nyckelhål" i ramen runt myggnätet. Skruvarna sitter i v...

24.06 | 05:22

Hej, är det någon som vet hur man byter myggnätsdörren i en Adria Coral 660...